10 Anledningar Att Inte Bjuda Hem Folk (och 10 Sätt Att Göra Det Ändå)

kr237.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600198346943 Kategorier: ,

Beskrivning

Tänk om ingen kommer? Tänk om gästerna inte tycker om maten? Tänk om det blir stelt? Tänk om ingen tackar ja när jag bjuder in, tyvärr är alla sjuka och då struntar jag i att ha middag och går på bio istället, men då sitter flera av dom i salongen och försöker gömma sig bakom sina godispåsar?
10 anledningar att inte bjuda hem folk är en handbok för dig som behöver hjälp att komma över tröskeln. För egentligen finns det inga perfekta middagar med perfekt dukat porslin och perfekt fönad värdinna och perfekta artiga gäster som sitter alldeles perfekt raka i ryggen och konverserar med perfekt grammatik. Och om det hade det funnits, så hade de bjudningarna varit ganska tråkiga. Det är det operfekta och lättsamma som är roligt. Och som gör att dina gäster vågar bjuda tillbaka.
Martina Haag är prisbelönt författare med miljontals sålda böcker. Hennes kritikerrosade roman Det är något som inte stämmer röstades fram som Årets bok 2016. Martina skriver också filmmanus och har spelat huvudrollen i flera filmer baserade på hennes egna romaner. 10 anledningar att inte bjuda hem folk (och 10 sätt att göra det ändå) är hennes andra kokbok.
Briljant. BTJ:s recensent Erika Storme Martinger ger boken helhetsbetyg: 5
Hela boken är otroligt färgglad och snygg. Dessutom är texterna genomgående roliga med stor distans och glimten i ögat. en kokbok som gör mig riktigt glad.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “10 Anledningar Att Inte Bjuda Hem Folk (och 10 Sätt Att Göra Det Ändå)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *