14

kr159.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600197131553 Kategorier: ,

Beskrivning

14 utspelar sig under en enda helg. En helg som förändrar livet för de fem tonåringar vi får möta. Alla bär de på en egen hemlighet, en sårbarhet och en längtan. När deras öden sammanflätas, stärker de i vissa fall varandra.
Alexandra-Therese Keining är manusförfattare och filmregissör, bland annat till Guldbaggenominerade Kyss mig. Även om 14 är Alexandra-Thereses romandebut är hon inte en nybörjare när det kommer till att berätta starka berättelser.
” en iskall bladvändare, iskall som i behärskad, som fäster livsavgörande ögonblick vid livsavgörande ögonblick, dag för dag, sekund för sekund i några ungas liv en helg.”
Ulrika Milles, Dagens Nyheter
“Varje öde är i sig gripande och berör angelägna frågor om respekt, mångfald och tillhörighet. Pressen från Mathildas pappa är till exempel skildrad med briljant obehag ”
Jonna Fries, Smålandsposten
“I slutändan handlar det om de stora frågorna, om mod och moral, sorg och hopplöshet, vänskap och rivalitet, och det är riktigt bra beskrivet. För unga som letar efter en annorlunda och tänkvärd spänningsroman kommer den här att passa perfekt. ”
Camilla Jönsson, Hallandsposten
” den mörka stämningen gör att jag sugs in i de olika personödena. … En debut som ger mersmak.”
Cecilia Nilsson, Ystads Allehanda

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “14”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *