Adams Scott;Alternativa Fakta – Hur Du Påverkar Din Omgivning När Sanningen Inte Spelar Någon Roll

kr203.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600690576181

Beskrivning

Hur lyckades Donald Trump övertyga så många väljare att rösta fram honom till USA:s näste president? Medan en hel värld skakade på huvudet kunde författaren och hypnotisören Scott Adams leverera ett nyktert svar: Trump använde sig av kraftfulla övertalningsknep som väldigt få kunde värja sig mot, samma knep som gjorde Steve Jobs och Abraham Lincoln till mästerliga retoriker.
Om en skicklig retoriker spelar på känslor istället för att tala till förnuftet kan personen få dig att tro på något som först kan te sig osannolikt. I en värld präglad av alternativa fakta behöver du därför lära dig att bemästra olika övertalningsstrategier för att lättare förstå när du blir utsatt för fake news. På köpet blir du själv bättre på att övertyga andra.
Alternativa fakta lyfter blicken från politiken för att istället bjuda på en egensinnig och underhållande retorikanalys av den mest kontroversielle presidenten i USA:s historia.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Adams Scott;Alternativa Fakta – Hur Du Påverkar Din Omgivning När Sanningen Inte Spelar Någon Roll”

Din e-postadress kommer inte publiceras.