Aktivera din Merkaba och nå ett Högre Medvetande

kr70.00

Köp nu!

Artikelnr: 2996700976171065 Kategori:

Beskrivning

I boken ‘Aktivera din Merkaba och nå ett Högre Medvetande’ finns alla delar av Merkaba aktiveringen och hur du når ett Högre Medvetande. Boken ger också förklaringar om vad ett Högre Medvetande är samt vad en Merkaba är och varför vi behöver denna kunskap nu. Denna bok är skapad för att hjälpa dig nå högre nivåer av ditt medvetande. Den visar dig en rak och tydlig väg att följa med hjälp av effektiva tekniker som ger dig all kunskap du behöver för att kunna nå den fjärde dimensionen – dit vi alla är på väg.
Terapeut, Healer, Lärare, Författare
Grundare av Soul & Heart Journey School
Susanne Jönsson har nästan två decenniers erfarenhet som terapeut och lärare, hon har behandlat mer än tiotusen klienter, från stora delar av världen. Sedan 2002 arbetar hon heltid som Helhetsterapeut och lärare i skolan som är baserad på hennes kunskap; Soul & Heart Journey School.
Hennes behandlingar och undervisningsmetoder har visat sig vara effektiva både kortsiktigt och på lång sikt, både för elever och för klienter.
Susanne Jönsson har utbildat närmare tusen elever i hennes metoder vid det här laget, varav mer än 50 personer är välutbildade Helhetsterapeuter som nu arbetar i Sverige och andra delar av världen.
Erfarna och godkända lärare undervisar i Soul & Heart Journey School i Sverige just nu. Flera av lärarna undervisar även internationellt.
Behovet av att arbeta i en större skala blev uppenbart, grundandet av skolan online blev en naturlig följd och Soul & Heart Journey School finns nu online internationellt. I skolan kan elever från hela välden delta i olika distanskurer och utbildningar, på den nivå de önskar lära sig.
Läs mer påwww.soulheartjourney.se

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Aktivera din Merkaba och nå ett Högre Medvetande”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *