Aliens Älskar Underbyxor

kr176.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600196985754 Kategorier: , ,

Beskrivning

Megasuccé med över 2 miljoner sålda böcker
Om du trodde att aliens var på väg till jorden för att erövra vår planet – tänk om. I själva verket har de kommit för att stjäla våra underbyxor. Aliens älskar underbyxor av alla slag. Det finns bara ett problem: Det finns inga underbyxor i rymden…
Aliens älskar underbyxor är den första boken i Love Underpants-serien, som även har gjort succé som animerad tv-serie på Sky Kids.
En oemotståndligt charmiga barnbok på rimmad vers, med underbara illustrationer i fyrfärg så roliga att läs högt och du kommer garanterat att skratta underbyxorna av dig!
I översättning av Gunnar Nirstedt.
CLAIRE FREEDMAN är en brittisk barnboksförfattare som har rönt stora framgångar med sina Love Underpants-böcker en serie som hittills har sålt i över 2 miljoner exemplar. Nu kommer hela serien äntligen på svenska, med Aliens älskar underbyxor och Dinosaurier älskar underbyxor som de två första böckerna!
BEN CORT har illustrerat över 50 böcker bland annat har han tillsammans med Ringo Starr förvandlat Beatles-låten »Octopus’s Garden« till barnbok varav ett flertal har fått global spridning. Han lever i dag i Bedfordshire tillsammans med sin familj.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Aliens Älskar Underbyxor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *