Ariely Dan;Pengar På Hjärnan – Feltänk, Fallgropar Och Smartare Strategier

kr289.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600817333985

Beskrivning

För allt fantastiskt du gör för oss, allt förskräckligt du gör mot oss, och allt i gråzonen däremellan.
Med en dedikation till PENGAR inleds Dan Arielys och Jeff Kreislers bok som handlar om mekanismerna bakom vårt sätt att tänka kring pengar. Obönhörligt och underhållande skärskådas vårt irrationella sätt att fatta beslut i ekonomiska frågor.
Om vi ska kunna komma fram till vettiga monetära beslut måste vi genomskåda våra märkliga handlingsmönster och ologiska beteenden när det gäller just ekonomi.
för hur kan vi utan att blinka köpa en resa för tiotusentals kronor och lägga 20 minuter på att leta efter en gratis parkeringsplats? Eller låna miljoner till en bostad och promenera i ösregn utan paraply till ett avlägset fik där vi sparar in en tia på kaffet?
Det fascinerande och snabbväxande forskningsfältet beteendeekonomi har haft stort inflytande på många områden som berör ekonomisk forskning och politik, till exempel tilldelades nobelpriset i ekonomi förra året beteendeekonomen Richard Thaler.
Rappt, roligt och med gedigen forskningsbakgrund hjälper Ariely och Kreisler läsaren att identifiera feltänk och fallgropar och istället använda smartare strategier då det handlar om vårt komplicerade förhållande till pengar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ariely Dan;Pengar På Hjärnan – Feltänk, Fallgropar Och Smartare Strategier”

Din e-postadress kommer inte publiceras.