Artemis

kr270.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600196945536 Kategorier: ,

Beskrivning

KAN HON RÄDDA CIVILISATIONEN PÅ MÅNEN?
Månstaden Artemis är paradiset i rymden för rika turister och excentriska miljardärer, alltså.
För Jazz är det alger till frukost, ölsubstitut på kvällen och en brits under marken. Till den dag hon erbjuds en oemotståndlig summa för att begå det perfekta brottet.
Men givetvis är inget så enkelt som det framstår. Jazz upptäcker snart att hon hamnat mitt i en konspiration för kontrollen av hela Artemis och att hennes enda chans att överleva hänger på en plan som är betydligt mer riskfylld än det brott hon lovat att utföra omisskännliga humor blir det ett actiondrama som är lika spännande som underhållande.
FÖRFATTAREN ANDY WEIR är rymdnörden som ck sitt första programmerarjobb redan som femtonåring. Sedan dess har han arbetat som systemutvecklare. I sin debutroman The Martian bjöd han läsaren på ett humoristiskt Robinson Crusoe-äventyr med rymden som kuliss.
Boken filmatiserades av Ridley Scott, med Matt Damon i huvudrollen, och nominerades till sju Oscars. I den fristående uppföljaren Artemis är det en ung kvinna som får det farofyllda uppdraget att rädda hela civilisationen på månen.
Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 11 t. 42 min.
Uppläsare: Niklas Engdahl

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Artemis”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *