Att Äta Crème Brûlée

kr429.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600199609098 Kategori:

Beskrivning

Charmig feel good-läsning
Betsy är less på jobbet som hon aldrig riktigt valt, och även om tjejgänget fortfarande bryr sig så känner Betsy ibland att hon kommer efter hunden på deras prioriteringslistor. Till kyrkan vill hon helst inte gå längre, och drömmen om att resa och lära sig språk har sedan länge bakats in i en smulpaj på Mackmakeriet.
En dag krockar Betsy med en amerikan och chokladasken hon håller i handen virvlar upp i luften. Adam hjälper till i chokladjakten innan Betsy ursäktar sig och hastar iväg. Betsy kan inte sluta tänka på den charmiga mannen. Hans dialekt är så outstanding? När mormor frågar hur det är med familjen råkar Betsy svara att jo, med Adam är det bara bra. För första gången på många år fastnar något som mormor hört. Betsy hoppas att mormor ska glömma Adam, men det gör hon inte. Och inte Betsy heller.
Stina Jonsson har tidigare skrivit de uppskattade barnböckerna om Signe. Med sina böcker vill Stina sprida leenden och väcka livsfunderingar. Att äta crème brûlée är hennes första bok för vuxna.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Att Äta Crème Brûlée”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *