Att Omfamna Ett Vattenfall

kr259.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600200685186 Kategorier: ,

Beskrivning

Att omfamna ett vattenfall rör sig mellan New York och Paris på 1920-talet, och Europa sommaren 2010. Två unga kvinnor försöker leva sina liv på villkor de själva formule­rat, liv som innehåller konst och arbete, sex och vänskap.
New York, 1924. Den 25-åriga Julia Smith, artistnamn June Mansfield, dansar med män mot betalning på en dansbana vid Times Square. Där möter hon Henry Miller, aspirerande författare, som jobbar på kontor och hatar det. De ser varandra och vet genast, att det är något speciellt. Henry lämnar sin familj för June, och hon använder sina sugar daddies för att försörja honom, så att han kan skriva. Men han skriver inte förrän relationen föränd­ras, June möter flickvännen Jean, de flyttar till Paris och Henry möter den franska författaren Anaïs Nin.
Guernsey, 2010. En ung kvinna anländer till den lilla ön i engelska kanalen och flyttar in hos en man hon knappt känner. De har träffats på en resa i Indien och hon, som strax ska fylla 25, söker definiera sig själv och sin hållning till världen. Men hon ska snart vidare. Under en intensiv sommar rör hon sig mellan olika män i Berlin, London och Paris i jakt på något, kanske kärlek, kanske närhet, eller bara någon som begriper henne.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Att Omfamna Ett Vattenfall”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *