‘Ballongerna’ Konsten att somna ditt barn – en guide och sömnberättelse till dig och ditt barn

kr44.00

Köp nu!

Artikelnr: 2996701707348763

Beskrivning

Har ditt barn svårt att komma till ro och somna?
Vill du hitta en metod som hjälper barnet att somna lättare?
Då kan sömnberättelsen ”Ballongerna” och den här guiden hjälpa. Sömnberättelsen riktar sig till barn i åldern 4-9 år och är en avslappningsövning som du kan läsa för ditt barn varje kväll eller de kvällar barnet har svårt att komma till ro. Sömnberättelsen är en form av godnattsaga som baseras på KBT, Kognitiv Beteendeterapi och ACT-Acceptance and Comittment Therapy-tekniker som hjälper barnet att slappna av i kroppen och varva ner mentalt för att lättare kunna somna.
”Bland det finaste du kan ge dina barn är förmågan att somna och en god sömn. Det är något de kan ha med sig resten av sitt liv som utgör en hälsobringande faktor och ett skydd mot psykisk och fysisk ohälsa. Med några enkla metoder kan du hjälpa ditt barn att somna lättare och bättre. Det är därför jag skapat den här guiden och Sömnberättelsen”.
Författaren Helena Kubicek Boye är leg psykolog, KBT-terapeut och har arbetat med sömn och sömnproblem i över tio år. Hon har även skrivit böckerna ”Konsten att sova” BladhbyBladh (2016) samt Från depp till Pepp med kost, motion och sömn (Pocketförlaget 2016)
”En stillhet som har varit svår att få med andra sömnmetoder”
Ellen, mamma till 6 åriga Lowe
”Måste bara säga att jag läst boken för mille varje kväll nu och han somnar betyyyydligt snabbare!”
TACK för det /
Jenny, mamma till Mille 7 år
” Positivt resultat på trillingarna! De var lite arga först för att ‘det är ingen saga’ men sen somnar de klockrent!! Tack!!
A-S, mamma till trillingar 5 år
”Läste boken i går. OMG!!! Vi körde den igår igen. Helt tyst när det var färdigläst och 5-10 minuter senare helt utslagna. Vilken grej! Vuxentid here we come!
Ullis mamma till Kajsa, 3 år,5, och Isa, 6 år

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “‘Ballongerna’ Konsten att somna ditt barn – en guide och sömnberättelse till dig och ditt barn”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *