Berg Per;Fadern, Sonen Och Den Heliga Ande

kr177.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600121201063 Kategorier: ,

Beskrivning

Han är bara sju år gammal, men redan har hans far stakat ut hans liv. Den unga pojken, den unga mannen, den medelålders mannen och till slut den åldrande mannen berättar om konflikterna, om försöken att bryta sig loss och viljan att få leva sitt liv, misslyckandet, men också möjligheterna som livet ger, kärleken till sin hustru och den oändliga kärleken till sin dotter. I bakgrunden finns ändå kraven från och konflikterna med sin far som följer under ett helt liv tills den dag sanningen uppdagas. Vid sidan om står en mor och ser ointresserat på.
En av rollfigurerna i Eugene O Neills Lång dags färd mot natt, säger: Ingen av oss kan rå för vad livet har gjort med oss. Det är gjort innan man vet ordet av, och när den väl är gjort, tvingar det en vidare, tills det slutar med att allting står emellan en själv och det man skulle vilja vara, och man har förlorat sitt rätta jag för alltid.
Har rollfiguren rätt? Finns möjligheten att hitta sig själv och vara den man alltid velat vara även om stora delar av livet har passerat?
Fadern, sonen och den heliga ande är Per Bergs debutroman. Han har under de senaste åren blivit publicerad i novellantologier på Ordberoende förlag, Ariton förlag och Whip Media. Några av hans noveller (serien Synd) är också inlästa och finns på bl.a. Storytel.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Berg Per;Fadern, Sonen Och Den Heliga Ande”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *