Broberg Ewa;Friskyttarna

kr141.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600811354073

Beskrivning

I Eden lever folket skyddade från den värld som togs ifrån dem under det sista stora kriget. Allt är perfekt, harmoni råder. Föda har ersatts av dagliga injektioner som tillgodoser invånarnas behov. För att säkerställa framtidens generationer, importeras regelbundet barn från andra slutna städer runt om i Nya Pangea, den kontinent som en gång kallades Europa.
Lilia, en inbunden flicka på åtta år anländer till Eden. Hon visar sig ha ett skarpt intellekt och efter uppfostran av ingenjören Erling blir hon trots sin ungdom hyllad som ingenjör. Den karriärhungriga politikern Aldo Marco får ögonen på henne, och trots att hon bara är femton år gifter han sig med henne. Men livet som privilegierad hustru blir inte alls vad hon tänkt sig. Med hjälp av helarlärlingen Tristan lyckas hon fly från Eden. Ut till en värld som de lärt sig att det inte går att leva i längre. Mötet med den riktiga världen börjar trigga minnen som Lilia begravt djupt i sitt medvetande. När hon engagerar sig i rebellernas kamp börjar hon ifrågasätta vem hon egentligen är och vilken roll hon spelar i den stora lögnen.
Lilias sökande efter identitet och tillhörighet kompliceras ytterligare av hennes känslor för Tristan och för Friskyttarnas ledare Adrian.
Friskyttarna är första delen i en trilogi om överlevnad i en dystopisk framtid. Det är en dyster förutsägelse om livet efter katastrofen. Friskyttarna handlar om sökande – efter mening, identitet, tillhörighet och kärlek.
Ewa Broberg är fembarnsmamma och driver Marwa Förlag. Friskyttarna är hennes debutroman. Vid sidan av sitt författarskap arbetar hon som intensivvårdssjuksköterska i hemstaden Motala.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Broberg Ewa;Friskyttarna”

Din e-postadress kommer inte publiceras.