Cernold Nina;Mysteriet Med Den Försvunna Cykeln

kr59.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061601707419743

Beskrivning

I Mysteriet med den försvunna cykeln försvinner plötsligt Viggos cykel från skolgården. Med hjälp av ledtrådar ska detektiverna lösa mysteriet.
Vilken av de sex misstänkta bovarna är skyldig? Lyckas detektiverna lösa gåtan?
Deckargåtan går att lösa ensam eller i grupp.
Mysteriet med den försvunna cykeln är den första av fem deckargåtor från Mysteriefabriken. Fler spännande och kluriga deckargåtor från Mysteriefabriken kommer snart:
Mysteriet med den försvunna väskan
Mysteriet med den försvunna tavlan
Mysteriet med den försvunna klasskassan
Mysteriet med de försvunna musikinstrumenten
Deckargåtona är avsedda både som läromedel och för privat bruk. De finns även översatta till engelska avsedda som läromedel.
Vilken härlig dag för en utflykt. Solen skiner och det är precis lagom varmt. I klassrummet informerar Magister Claes om regler och att det är viktigt att alla cyklar tillsammans. När barnen äntligen får gå ut på skolgården upptäcker de till sin fasa att Viggos cykel är stulen. Det här mysteriet kräver professionella detektiver.
Detektiverna får lära känna sex stycken bovar: Bosse Bov, Britta Bandit, Palle Plundrare, Rosita Rövare, Tjalle Tjuv och Sara Skurk. Genom att lära känna bovarna, göra ett besök hemma hos bovarna och studera ledtrådar gäller det att komma fram till vilken av de sex misstänkta bovarna som tagit cykeln och varför.
Vilken av de sex bovarna är skyldig till brottet och lyckas detektiverna lösa gåtan?
Mysteriet med den försvunna cykeln är den första boken av fem i Mysteriefabrikens detektivserie. Förlaget Svenska NiCe förlag startade 2006 och det är författaren Nina Cernold som själv driver förlaget. Svenska NiCe Förlag har gjort sig känt genom sitt varumärke Svenska Mordgåtor. Nina Cernold är 1-7 lärare men driver nu förlaget på heltid.
”Jag har alltid vurmat för leken som pedagogiskt redskap och sett det som en framgångsfaktor. Nu har jag utvecklat Mysteriefabrikens koncept som både kan användas privat men också som läromedel. Genom att lösa deckargåtorna ges barnen tillfälle att träna både läs- och skrivförmåga och dessutom utveckla sitt logiska tänkande. Deckargåtorna finns även på engelska och ger barnen tillfälle att på ett roligt och annorlunda sätt utveckla det engelska språket. Min förhoppning är att barnen får roliga och lärorika stunder med mitt roliga koncept.”

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cernold Nina;Mysteriet Med Den Försvunna Cykeln”

Din e-postadress kommer inte publiceras.