DC Comics: Mobilskal Batman 023 iPhone SE 2020/8/7

kr159.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600858779053 Kategorier: ,

Beskrivning

Mjukt mobilskal ¿ DC Comic Batman 023
Officiellt licensierad produkt
Skal i slimfit-design som är tillverkat i ett flexibelt TPU-material. Skalet har ett tåligt och högupplöst grafiskt tryck, som har alla nödvändiga utskärningar för telefonmodellen.
Skalet har en värmeavledande struktur på insida vilket ger lägre temperatur och en längre livslängd på batteriet.
– En 100% original DC Comic®-produkt – Verifierad av officiella DC Comic®-representanter. Varje produkt har en copyright-notering och en EAN- och produktkod på förpackningen som bekräftar att produkten är officiellt licensierad och original.
– Maximal hållbarhet ¿ Skalet är tillverka av högkvalitativt TPU-material (en typ av flexibelt material) med upphöjda, speciellt profilerade kanter. Grafiken har dessutom fixerats med den senaste specialtekniken som garanterar dess maximala hållbarhet.
– Unik design – Den får din telefon att se bättre ut och markerar din unika stil och individualitet. En del av skalet är transparent, vilket gör grafiken integreras med telefonen.
– Tillverkad av ERT Group – Det enda företaget i Europa (eller kanske till och med i världen), inom branschen som har etablerat legala och officiella permanenta samarbeten med flera dussin av de största filmmärkena. ERT designar alla tillbehör själva från grunden och de flesta tillverkas i deras egna maskinpark i Krakow.
– Kvalitetsgaranti – Produkttester utförs av officiella representanter för varumärket som garanterar dess högsta kvalitet och säkerhet vid användning
– Säkra att använda – Alla skal är uppfyller REACH-kraven och har testats speciellt för vart och ett av de ingående materialen (skal, färg, tryck etc.).
Typ: Full print
Kollektion: Batman
Färg: Svart
Passar:
Apple iPhone SE 2020
Apple iPhone 8
Apple iPhone 7

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “DC Comics: Mobilskal Batman 023 iPhone SE 2020/8/7”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *