Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylär gastronomi

kr309.00

Köp nu!

Artikelnr: 5416401061116085 Kategori:

Beskrivning

– Vid vilken temperatur ska kött och fisk tillagas för bästa resultat?
– Går det att förvandla rött vin till vitt?
– Hur undviker man att bearnaisesås skär sig?
– Hur gör man gammalt bröd färskt igen?
DEN TEKNISKE KOCKEN 2 är en faktaspäckad kokbok där författarna, livsmedelsprofessor Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson, förklarar vad som händer när vi lagar mat. Denna bok följer upp och kompletterar tekniken som beskrivs i författarnas förra bok, DEN TEKNISKE KOCKEN.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylär gastronomi”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *