Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar – Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks

kr208.00

Köp nu!

Artikelnr: 5416401061259701

Beskrivning

Innehåll:
Jan Hedh – en grundkurs i bakverk och choklad
Hur man jäser bullar blixtsnabbt. Wienerdeg och smördeg är teknologiskt fascinerande. Ganache är tryffel och chokladmousse på nytt sätt.
Anders Vendel – “Slow cooking” och gravning vid annorlunda temperatur.
Vakuumbehandling eller “infusion” ger spektakulära grönsaker.
Martin Hansen – Vill ni tävla i Årets Kock kan ni börja med helstekt marulk och fortsätta med smörbakad anka.
Rödb

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar – Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *