Det Enda Jag Vill Är Att Leva

kr249.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600201943844 Kategorier: ,

Beskrivning

När livet öppnar nya dörrar
Mitt namn är Linnea Ingrid Wilhelmina, och det enda jag vill är att leva. När Nike hör den gamla damens röst på radion väcks något inom henne. Nike själv lever ett inrutat och snävt liv med sin man Elvis, utan barn och utan vänkrets. Men hon kan åtminstone gå ut, medan denna Linnea sitter helt isolerad i sin lägenhet på grund av coronapandemin. Nikes hjärta värker för kvinnan med den varma rösten.
Nike tar mod till sig och letar upp Linnea, och ringer och erbjuder sig att gå promenader med henne. Det blir upptakten till en vänskap och en frigörelseresa för den blyga ensamvargen Nike, som alltid levt under sin mans regler och inte vågat ta för sig eller stå upp för sig själv. När hon sedan börjar på en kurs i akvarellmålning öppnar det dörrar i livet som Nike aldrig hade kunnat föreställa sig: till skapande, till oväntad självkänsla och oväntad kärlek.
Birgitta Bergin skriver engagerande bladvändare i genren feelgood och relationsdrama, och har en stor och trogen publik. Detta är hennes tolfte roman, och den första på Piratförlaget.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Det Enda Jag Vill Är Att Leva”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *