Din Kompetenta Familj

kr149.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600167411649 Kategorier: , ,

Beskrivning

Alla familjer är olika, och det finns inte någon färdig mall som talar om hur man gör för att bli den perfekta familjen. Däremot uppstår det motsättningar och konflikter som bottnar i samma grundvillkor. I dag är rollerna inte längre på förhand bestämda och det är därför upp till varje enskild familj att avgöra hur man önskar fungera som familj. En spännande, men inte alltid så enkel, utmaning.
I Din kompetenta familj visar oss den välkände danska familjeterapeuten Jesper Juul vad vi bör vara uppmärksamma på för att kunna hantera konflikterna och för att få vardagen i familjen att fungera. Den handlar bland annat om att kunna förvandla den kärlek man känner för varandra och sina barn till ett kärleksfullt förhållningssätt; om att våga se svårigheter och ta svåra beslut.
Ur innehållet
– Samspelet i familjen
– Hur man sätter gränser, och vilka
– Finns det en trotsålder?
– Aggression – en nödvändig del av familjelivet?
– Ledarskapet i familjen
– Den jämlika relationen
– Gemsamt ansvar och eget ansvar
– Ska barn ha särskilda ansvarsuppgifter?
– Oro – kärlekens depressiva utryck
– Matvanor i familjen
– Konsten att ta emot rådgivning
Din kompetenta familj är uppdelad i 21 korta kapitel, som man kan läsa fristående utifrån egna behov och önskningar. Med andra ord en riktig klokbok och en praktisk rådgivare att konsultera när det uppstår konflikter i familjen.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Din Kompetenta Familj”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *