Dinosaurier Älskar Underbyxor

kr176.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600196983644 Kategorier: , ,

Beskrivning

Du kommer att skratta underbyxorna av dig
Nu får vi äntligen svar på den omstridda frågan om hur dinosaurierna dog ut: De försvann under ett krig om underbyxor… Följ med på Tyrannosaurus Rex-gängets vrickade upptåg när de kämpar för att ta underbyx-makt under kritaperioden.
Dinosaurier älskar underbyxor är den andra boken i Love Underpants-serien, som även har gjort succé som animerad TV-serie på Sky Kids.
En oemotståndligt charmiga barnbok på rimmad vers, med underbara illustrationer i fyrfärg så roliga att läs högt och du kommer garanterat att skratta underbyxorna av dig!
I översättning av Gunnar Nirstedt.
CLAIRE FREEDMAN är en brittisk barnboksförfattare som har rönt stora framgångar med sina Love Under­pants-böcker en serie som hittills har sålt i över 2 miljoner exemplar. Nu kommer hela serien äntligen på svenska, med Aliens älskar underbyxor och Dinosaurier älskar underbyxor som de två första böckerna!
BEN CORT har illustrerat över 50 böcker bland annat har han tillsammans med Ringo Starr förvandlat Beatles-låten »Octopus s Garden« till barnbok – varav ett flertal har fått global spridning. Han lever i dag i Bedfordshire tillsammans med sin familj.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Dinosaurier Älskar Underbyxor”

Din e-postadress kommer inte publiceras.