Ekonomistyrning Finansiering Och Kalkylering Kommentarer Och Lösningar

kr699.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600167335489 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Lönsamhetsplanering i praktiken!
Ett utbildningsmaterial som kopplar ihop metoder för ekonomisk planering, kalkylering och intern/extern redovisning med affärsmässigt tänkande.
Läs mer
Utmärkande drag
– Alltid aktuell
– Lättillgängliga texter och massor av praktiska exempel
– Verklighetsnära uppgifter
– Varje kapitel avslutas med en tydlig sammanfattning
– Viktiga begrepp på engelska i marginalen
– Kalkylmallar i Excel på cd
Läromedlet består av en faktabok och en problembok med verklighetsnära tillämpningar inom varje problemområde och ett utförligt lösningshäfte. Kommentarer, kursplaner, OH, skrivningsuppgifter m.m. finns samlade i Handledningen.
Läromedlet passar gymnasiekursen Finansiering och kalkylering och högskolans grundläggande kurser, men är också lämpligt för företagsinterna utbildningar och studiecirklar samt för självstudier.
Den senaste upplagan har fler uppgifter, aktualiserade siffror och uppdaterats med hänsyn till nya finansieringsformer och förändringar på aktie-, options-, ränte- och valutamarknaderna.
Kalkylmallar för Excel
Problembokens cd innehåller kalkylmodeller för datorprogrammet Excel. En kortfattad instruktion för hur man använder Excel i kalkylmodeller finns i faktaboken. I problembokens uppgiftsförteckning anges vilka övningsuppgifter som kan lösas med kalkylmodellerna. Eleverna slipper därmed mata in en stor del av kalkyluppställningarna och kan istället koncentrera sig på de kursmoment som övningarna avser att lära ut. Samtidigt får de på ett naturligt sätt möjlighet att träna kalkylprogrammet Excel.
Om författarna
Författarteamet är: Jan-Olof Andersson och Cege Ekström är konsulter och lärare i ekonomiska ämnen samt välkända läromedelsförfattare. Anders Gabrielsson är ekonomidirektör i AB Ångpanneföreningen.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Ekonomistyrning Finansiering Och Kalkylering Kommentarer Och Lösningar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *