En Helt Vanlig Jul Med Familjen Jansson

kr149.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600201975626 Kategori:

Beskrivning

Ett extra skruvat och roligt julfirande är i antågande, för i Martin Widmarks berättelser om den uppochnervända familjen Jansson kan i princip allting hända!
Det lackar mot jul, och hemma hos familjen Jansson är julstöket i full gång. Men det är inte helt enkelt för barnen Kajsa och Alvin att hålla reda på sina retsamma, lekfulla och hopplöst busiga föräldrar. Låter det märkligt? Inte alls. Det är för att det här är en galet knäpp och rolig familjeberättelse där barn och vuxna har bytt roller med varandra. Barnen Kajsa och Alvin har axlat föräldrarollen medan deras mamma och pappa har ruskat av sig den. Istället hugger sig föräldrarna nu familjens gran i parken, kräver en snöslunga och en teve i julklapp, och julpysslar med grannfamiljen, som nämligen har en exakt likadan familjesituation. Och när farfarsfar generalen ska vara tomte på julafton, ja då går det mesta på tok.
Böckerna om familjen Jansson är en fyndig lek med roller och förväntningar som ursprungligen skapades i ett samarbete mellan författarna Martin Widmark och Petter Lidbeck. Även denna bok, nr 3 i serien, bjuder på igenkänning för hela familjen att skratta åt tillsammans.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “En Helt Vanlig Jul Med Familjen Jansson”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *