Fantasins Tid – Förskoleåldern- 2-6 År

kr249.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600200502139 Kategorier: ,

Beskrivning

Psykologen, familjeterapeuten och trebarnsmamman Hedvig Montgomery har blivit känd för sitt moderna och raka förhållningssätt. I sina böcker delar hon generöst med sig av egna erfarenheter och guidar dig till hur du och ditt barn bäst bygger den självkänsla och trygghet som behövs för att skapa en nära relation som varar livet ut.
Fantasins tid : förskoleåldern: 2-6 år är den tredje boken i hennes bästsäljande serie om föräldraskap. Den första boken, Föräldramagi, har legat över 30 veckor på topplistorna i Norge.
Ur innehållet:
Hur viktigt är det att barnet får vänner?
Är syskonbråk farligt?
Hur kan du bemöta alla nya känsloyttringar, bland dem trots, som hör åldern till?
Vad är en god uppfostran?
“Går rakt på sak med vad alla föräldrar behöver veta.”
JESPER JUUL OM FÖRÄLDRAMAGI
“Boken innehåller rikligt med åldersanpassade konkreta tips och råd. Texten är lätt att ta till sig och känns peppande utan pekpinnar. Boken vänder sig till föräldrar med barn mellan 0-17 år.”
OM FÖRÄLDRAMAGI. BTJ-häftet nr 5, 2019. Lektör: Carola Forslund
***
HEDVIG MONTGOMERY är uppvuxen i Uppsala och utbildad psykolog med inriktning på familje- och parterapi. Hennes böcker har hyllats av bland andra den danska författaren och familjeterapeuten Jesper Juul. Sedan 1999 driver Hedvig Montgomery en egen mottagning i Norge och håller populära kurser och föreläsningar. Fantasins tid förskoleåldern: 2 6 år är tredje boken i serien Föräldramagi som sålts till 23 länder och toppat listorna i Norge.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Fantasins Tid – Förskoleåldern- 2-6 År”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *