Fixa litteraturen 2

kr420.00

Köp nu!

Artikelnr: 2996700663015029 Kategorier: , ,

Beskrivning

Fixa litteraturen är en del av Fixa svenskan ett basläromedel för Svenska 13. Fixa svenskan skapar trygghet i klassrummet och ger dig friheten att planera och genomföra undervisningen på det sätt du tycker är bäst. Du kan arbeta med alla böckerna i serien eller välja de delar som passar din undervisning här och nu.
Fixa litteraturen består av två böcker.
För Svenska 1 – Fixa litteraturen 1: Motiv, stildrag och berättarteknikI Fixa litteraturen 1 utgår varje kapitel från ett centralt litterärt motiv, till exempel Triangeldramat eller Radarparet. Motivet presenteras i två mönstertexter som analyseras utifrån berättarteknik och ett antal stildrag. Eleven får arbeta med såväl motiv som berättarteknik i olika övningar och workshopar innan kapitlet sammanfattas i en examinerande uppgift.
För Svenska 2 och 3 – Fixa litteraturen 2: Relationen mellan skönlitteratur och samhällsutveckling samt litteraturvetenskaplig analysFixa litteraturen 2 behandlar de skönlitterära delarna av det centrala innehållet i kurserna Svenska 2 och 3. I varje kapitel presenteras ett tema som kopplas till en eller flera litterära epoker. Här finns flera mönstertexter som både speglar temat och visar på relationen mellan skönlitteratur och samhällsutveckling. I Uppslaget finns både en genomgång av de litterära epokerna och en modell för litteraturvetenskaplig analys.
DigitalbokFixa litteraturen finns som digitalbok med inläst text.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Fixa litteraturen 2”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *