Föräldramagi

kr179.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600196949754 Kategorier: ,

Beskrivning

Föräldramagi är den nya guiden för föräldrar med barn i alla åldrar. Den ger både dig och dina barn bättre självkänsla och innehåller smarta och enkla råd för hur du kan bli den förälder du alltid önskat vara. Skriven av norsk-svenska psykologen Hedvig Montgomery och har legat på topplistan i Norge i 25 veckor.
En av de största missuppfattningar föräldrar har är att barnuppfostran är det du tar till när barnen gör något fel. Psykologen och familjeterapeuten Hedvig Montgomery har mer än 20 års erfarenhet av arbete med barn och familjer. Här delar hon med sig av sina 7 steg för att hjälpa föräldrar att hitta en väg mot det alla önskar: barn och vuxna som trivs med sig själva och med varandra.
Exempel på frågor som tas upp:
Vad är det som gör att ett barn blir lyckligare än ett annat?
Hur skapar du god självkänsla?
Varför bör du låta barnen leka ifred?
Hur arg får du egentligen lov att bli på ditt barn?
***
Hedvig Montgomery är uppvuxen i Uppsala och utbildad psykolog med inriktning på familje- och parterapi. Hennes böcker har hyllats av bland andra danska författaren och familjeterapeuten Jesper Juul. Sedan 1999 driver Hedvig en egen mottagning i Norge och håller populära kurser och föreläsningar. Föräldramagi är första delen i en serie, såld till 23 länder.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Föräldramagi”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *