Forntida Kvinnor -jägare Vikingahustru Prästinna

kr319.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600201732806 Kategorier: ,

Beskrivning

För dig som är nyfiken på kvinnohistoria. En historia som sällan är berättad om. Under tio år arbetade Catharina med studier av arkeologiskt material och historiska texter vilket hon här presenterar på ett djupt, seriöst och samtidigt glatt och humoristiskt sätt. Vi möter inte bara mäktiga krigarkvinnor och resenärer utan även kultur i romarriket i det germanska riket från jägarstenåldern och fram.
Om författaren
Catharina Ingelman-Sundberg är känd för sina historiska romaner. 1991 belönades hon av Anders Franzéns stiftelse för sina nationella och internationella marinarkeologiska insatser. På senare år vunnit stort gehör och beundran i Sverige internationellt med sin feelgoodserie om pensionärsligan som har givits ut i 40-talet länder och prisbelönt i tex Italien med motiveringen: ”en glad övertygande kriminalkomedi full med mänsklig värme”
Om uppläsaren
Jonatan Stenson debuterarade som ljudboksinläsare hos A Nice Noise i och med sin inläsning av Barabbas. Jonatan är erkänd musiker och förutom samarbeten med bla Micke Rickfors har han släppt egna musikalbum och är flitigt anlitad som reklamröst.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Forntida Kvinnor -jägare Vikingahustru Prästinna”

Din e-postadress kommer inte publiceras.