Försiffrade

kr279.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600201943841 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Siffror har följt oss genom historien i religionen, tideräkningen, överallt i civilisationen. Vi skapar dem. Vi påverkas av dem.
Men den mänskliga evolutionen hade nog inte räknat med att vi skulle få så många och stora siffror som vi plötsligt fått.
Genom en mängd nya, innovativa forskningsstudier av effekten av siffror, undersöker ekonomiprofessorerna Micael Dahlen och Helge Thorbjørnsen både vad som hänt och händer, samt vad det gör med oss.
Utvecklingen är epidemisk. Vi befinner oss i en sifferdemi där siffrorna letar sig in allt mer i våra liv, i allt vad vi gör, vilka beslut vi fattar och hur vi tänker, känner och mår.
Vi har blivit försiffrade. På alla nivåer. För siffrorna blir också en sanning som påverkar besluten på alla möjliga nivåer i samhället, på både företag och i det offentliga.
Den här boken visar när och varför vissa effekter är bra, men också hur du kan undvika de dåliga.
Micael Dahlen är författare och professor vid Handelshögskolan i Stockholm. Helge Thorbjørnsen är professor vid Norska handelshögskolan i Bergen. Båda har tidigare bland annat forskat om vad som skapar lycka.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Försiffrade”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *