Förvillande Offer

kr179.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600197087922 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

En ung man hittas mördad på en urgammal offerplats vid Gräne gruva. När kriminalinspektör Tyra Zeder undersöker fyndplatsen blir hon själv överfallen och lämnad i gruvschaktets gröna vatten. Inom kort inträffar ytterligare två mord. Poliserna i Tranemo fångas i en växande härva av intriger. Någon ljuger!
Kriminalroman i engelsk stil. Den tredje fristående delen i serien om Tyra Zeder och Rasmus Lindberg på polisstationen i Tranemo.
Finns som inbunden, pocket och e-bok.
Seriens delar ges ut som ljudböcker av Lind & Co.
Christina Gustavson har tidigare skrivit tre faktaböcker om att hantera psykisk ohälsa, utgivna på ICA Bokförlag. Hennes deckarserie ”Brännpunkt Västergörland” ges ut som ljudböcker av Lind & Co, och andra av hennes deckare ges ut som ljudböcker av Word Audio Publishing. Fyra av hennes titlar är utgivna av Talboks- och punktskriftsbiblioteket. Hon är medlem av Sveriges författarförbund sedan 1993.
Christina Gustavson är medicine doktor och specialist i rättspsykiatri.
Joelsgården är ett litet men expanderande svenskt förlag som ger ut skönlitteratur, fackböcker och noveller i olika format som pocket, inbundna böcker, ljudböcker och e-böcker.
Adress: Box 4012, 514 11 Limmared E-post: info@joelsgarden.se Hemsida: www.joelsgarden.se FaceBook: https://www.facebook.com/joelsgardenforlag/

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Förvillande Offer”

Din e-postadress kommer inte publiceras.