Fossilfritt Sverige – En Antologi Om Klimatomställning I Praktiken

kr197.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600200756801 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Klimatförändringarna är inte längre ett teoretiskt hot. Redan idag drabbar de människor världen över genom extrema värmeböljor, bränder och översvämningar. Samtidigt har en global rörelse ledd av skolstrejkaren Greta Thunberg placerat klimatfrågan i centrum av den politiska debatten.
Fossilfritt Sverige bidrar till debatten med med konkreta lösningar och nya visioner. Utifrån sina olika kunskapsfält skriver forskare och andra experter om omställningen av transportsystemet, jordbruket och industrin men också om de ekonomiska och politiska förutsättningarna för en snabb klimatomställning.
Perspektiven skiftar, men gemensamt för dem alla är övertygelsen att vi kan bromsa klimatförändringarna, om bara den politiska viljan fnns. Genom att gå före kan Sverige bidra till en global lösning på klimatkrisen, både genom att inspirera andra och genom att sprida ny klimatvänlig teknik.
Boken riktar sig till alla som intresserar sig för omställningen till ett fossilfritt samhälle, så väl en bred allmänhet som beslutsfattare på olika nivåer.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Fossilfritt Sverige – En Antologi Om Klimatomställning I Praktiken”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *