Frigörelsens Tid 13-19 År

kr249.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600201659850 Kategorier: ,

Beskrivning

Psykologen och familjeterapeuten Hedvig Montgomery guidar dig som förälder genom den snåriga tonårstiden med hjälp av 7 enkla steg.
Snart är det dags för ditt barn att bege sig in vår vuxenvärld. Men inte riktigt ännu. Den här boken guidar dig genom de sista stegen i ungdomsåren. Genom att förstå vad din tonåring går igenom kan du också lättare hitta din roll som stöttande förälder.
Boken erbjuder praktiska verktyg och leder dig igenom flera tänkbara scenarion typiska för tonårsperioden, såsom skärmtid, mobbning, nyupptäckt sexualitet, grupptryck med mera. Allt förmedlat med författarens personliga ton och råd utifrån hennes egna erfarenheter.
“Går rakt på sak med vad alla föräldrar behöver veta.” Jesper Juul
“Läsaren guidas till hur förälder och barn tillsammans bygger en nära relation som varar livet ut. Författaren varvar praktiska och handfasta tips och råd med egna erfarenheter och exempel från andra familjer, vilket tillsammans ger en varm, kärleksfull och stöttande föräldrahandbok.” Carola Forslund, BTJ-häftet nr 18, 2020 om Självkänslans tid
“Jag älskar Hedvig! Hon guidar oss med värme, förnuft och logik. Plötsligt faller alla bitar på plats.” Jenny Skavlan
Hedvig Montgomery är uppväxt i Uppsala och utbildad psykolog med inriktning på familje- och parterapi. Hennes böcker har hyllats av bland andra danska författaren och familjeterapeuten Jesper Juul. Sedan 1999 driver Hedvig en egen mottagning i Norge och håller populära kurser och föreläsningar. Frigörelsens tid är den femte och avslutande delen i serien Föräldramagi.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Frigörelsens Tid 13-19 År”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *