Frukostarna På Café Roxy Och Andra Trivsamma Noveller

kr176.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600200645726 Kategorier: ,

Beskrivning

Frukostarna på Café Roxy och andra trivsamma noveller innehåller 21 må bra-historier. Novellerna berör. Vissa lockar till skratt, andra får ögonen att tåras, men ingen lämnar läsaren oberörd. .
Som läsare får man möta olika miljöer och olika huvudpersoner, man får följa en korsordskonstruktör i arbetet, besöka ett pensionat i Båstad, följa med på en bakluckeloppis, vara med om en pubquiz med romantiska undertoner, följa med en bibliotekarie ner i det kusliga magasinet och man får till och med resa runt med en lite luggsliten varieté på en sommarturné i Värmland. .
Vissa noveller är nyskrivna, andra har tidigare varit publicerade och några av dem har vunnit pris i olika tävlingar.
Lennart Lundstedt är korsordskonstruktör och pensionerad bibliotekarie. Han är född i Vittsjö, Skåne, 1949, bosatt i Göteborg sedan 1972.
Han har utkommit med en vuxendeckare (Ostadig och flyktig, 2012) och en barn- och ungdomsdeckare (Holger Zork och anagram-mysteriet, 2014), båda på Förlaget Orda.
För övrigt har han mest ägnat sig åt noveller. Dels har han skrivit lite tyngre noveller och har med bidrag i tävlingsantologierna Döden på isen och andra berättelser (Piratförlaget, 2002) och Umeå novellpris 2013.Och dels har han skrivit lättare noveller, som publicerats i ett par antologier samt i veckopressen i Sverige, Norge och Danmark.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Frukostarna På Café Roxy Och Andra Trivsamma Noveller”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *