Grymhetens Stad

kr69.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600166185666 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

… grovhugget som en brant granittrappa . Det som är kvar är kallt och hårt och nödvändigt. Och så vackert så man får tårar i ögonen. Lotta Olsson, DN
Bok 4 i Malmösviten, en serie om fem som alla har Nils Forsberg och gruppen för Extra Ordinära Utredningar i fokus.
En ny last med östeuropeiska kvinnor som ska tvingas in i prostitution väntas. Men ingen transport kommer.
En gråkall morgon spanar Nils Forsberg mot en lägenhet i Rosengård. Han väntar på en ny last med östeuropeiska kvinnor. Men i lägenheten finns bara två kvinnor som brutalt misshandlats till döds. Har människosmugglarna blivit varnade av polisens klumpiga agerande eller finns det andra förklaringar? Uppgivenheten och ödsligheten i Forsbergs inre står helt i samklang med den omgivande staden.
OM FÖRFATTAREN: Kristian Lundberg är en av Sveriges mest älskade författare och har bland annat tilldelats Ivar Lo-Johanssons personliga pris, Sydsvenska Dagbladets kulturpris, litteraturpriset till Pär Lagerkvists minne, Aniarapriset och Sveriges Radios romanpris för sina kritikerrosade romaner Yarden (2009, pocket 2016) och Och allt skall vara kärlek (2011).2013 tilldelades han Svenska Akademiens Signe Ekblad-Eldh-pris, och hyllades med ABFs Litteratur- och konstpris 2014 för sin roman En hemstad. 2015 tilldelades han Stiftelsen Natur & Kulturs arbetsstipendium för sitt författarskap.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Grymhetens Stad”

Din e-postadress kommer inte publiceras.