Hela Familjen – Om Pappas Förra Frus Brorsas Nya Flickväns Barn Och Andra Släktingar

kr110.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600198094391 Kategorier: ,

Beskrivning

Sven bråkar ibland med sin syster Lisa. Mia har inga syskon, men å andra sidan dubbelt av allt. Jakob har en trefjärdedelspappa som han tycker jättemycket om. Ebba och Jesper har till och med två mammor och två pappor. Julia är ledsen och saknar sin mamma. Paula firas två gånger om året: på sin födelsedag och på sin ankomstdag. Jespers pappa kallar honom för Plutten. Alice låter precis som sin mamma.
En sak har dom gemensamt: Alla är en del av en familj, och just den familjen är unik!
Hela familjen! utnämndes till årets bästa faktabok när den utkom i Tyskland. Bakom boken står två av Tysklands stora stjärnskott Alexandra Maxeiner och Anke Kuhl.
“Denna bok utnämndes till årets bästa fackbok när den kom ut i Tyskland. Och det är inte svårt att förstå för den innehåller en helt suverän kartläggning av den moderna familjen och alla olika kombinationer som kan förekomma.”
Ingalill Mosander, Aftonbladet
“Varm och kul kartläggning av såväl kärnfamiljer som stjärnfamiljer. Årets faktabok för barn!”
Vi Föräldrar
” extra glädjande med denna lilla pärla från Lilla Piratförlaget. Här presenteras familjelivets olikheter på ett lättsamt, trevligt och roligt sätt. Utan bli flåsigt eller putslustigt. Jag gillar. Och rekommenderar.”
QX
“Fakta presenteras ofta med lustfylld humor och det utmärkta samspelet mellan text och bild ger en spännande layout. genom en lättsam svensk språkdräkt, och ett ämne som allmängiltigt, fungerar den perfekt även i Sverige för dagens barnfamiljer.”
Ulla Britt Westelius, BTJ

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Hela Familjen – Om Pappas Förra Frus Brorsas Nya Flickväns Barn Och Andra Släktingar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *