Hemliga Fyran- Spökjakt!

kr85.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600156811556 Kategorier: ,

Beskrivning

I den nya serien “Hemliga Fyran” lär vi inte bara känna fyra äventyrslystna kompisar (varav en är hunden Prutten) – vi får också följa med dem när de under spännande händelser försöker lösa kluriga gåtor! Hemliga Fyran: Spökjakt är en lättläst och spännande minideckare, perfekt för att fängsla nybörjarläsaren! Bakom bokserien står författaren Cecilia Lidbeck, som bland annat skrivit de populära böckerna om Vilma, samt illustratören Bettina Johansson som bland annat illustrerat Sveriges första hen-bok. “Hemliga Fyran” är en lättläst bokserie med stor stil, korta rader, spänning, äventyr, vänskap och fantasifulla händelser, som passar perfekt för nybörjarläsaren!
“…jag är (som vanligt) mycket förtjust i Bettina Johanssons illustrationer som förstärker både det roliga och det spännande. Sammantaget är boken om Hemliga fyran en lagom spännande, rolig bok som passar barn som nyligen lärt sig läsa lite mer omfattande texter, men som fortfarande gillar rikligt med bilder.”
Lyrans Noblesser
“Bettina Johanssons fulkuliga bilder ger skratt till spänningen i Cecilia Lidbecks böcker om deckarklubben Hemliga fyran.”
Lena Kjersén Edman, VK

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Hemliga Fyran- Spökjakt!”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *