Internet Är Inte Svaret

kr230.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600198384987 Kategorier: ,

Beskrivning

Internet har radikalt stöpt om vår kultur, ekonomi och samhälle – frågan är om det har varit till det bättre?
br> Nätets historia sträcker sig från idealism till profitjakt. Från skapandet av World Wide Web till börstoppar och fall – och nya uppgångar. Från stora möjligheter till allvarliga hot.
br> I Internet är inte svaret visar Silicon Valley-baserade författaren Andrew Keen hur teknik och makt är intimt sammantvinnade. Keen pekar på reella hot mot vår integritet och demokrati, hur nätet har bidragit till den ekonomiska ojämlikheten och hur tekniken i fel händer kan vara ett verktyg för förtryck.
Trots de mörka molnen är Internet är inte svaret ingen dystopi. Det är nämligen upp till oss, här och nu, att skapa den värld där vår tids stora tekniska framsteg inte riskerar att föra oss två steg tillbaka.
”Ett slagkraftigt manifest om internetåldern … Den här boken måste läsas av alla som är det minsta intresserade av de liv vi lever på nätet.” – The Independent
”Keen vill övertala oss att stå över vår barnsliga fascination av cyberrymden så att vi istället kritiskt kan granska dess konstiga, dysfunktionella och grundligt övervakade värld.” – The Guardian

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Internet Är Inte Svaret”

Din e-postadress kommer inte publiceras.