Kämpa Smart & Dröm Stort – Mina 9 Tips Som Tar Dig Dit Du Vill

kr239.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600201733599 Kategorier: , ,

Beskrivning

Enkelt och konkret till alla, från ung till vuxen som vill veta hur de ska ta sig fram. Hur tar jag bäst kontakt, hur skriver jag det där mejlet, hur formulerar jag mina drömmar?
Massor av vilja, tusen ambitioner men få verktyg. Det är verkligheten för många som hör av sig till mig, och jag har varit en av dem. Jag saknade kontakter och alla odds pekade emot mig. Nu delar jag med mig av mina 9 bästa tips. För det handlar inte bara om att kämpa hårt, utan att kämpa smart. Att göra saker hållbart och på sitt eget sätt.
Negin Azimi är en eftertraktad inspirationsföreläsare i näringslivet och styrelseledamot i SOS Barnbyar. Hon har även blivit utsedd till Sveriges Ungdomsentreprenör och världens yngsta TEDx-arrangör.
“Boken är fullspäckad med genialiska övningar som får dig att ta en funderare och vägleder dig till dina drömmar, intervjuer med flertalet berömda profiler såsom Jenny Strömstedt, Sven-Olof Johansson och Sabina Ddumba.”
Anahit Tovmasyan, Fanzingo
“Med en stark inre kompass och kompromisslös vilja kan man nå långt. Lägger man till lite ödmjukhet så kan man nå nästan hur långt som helst, se bara på Negin Azimi.” Jens Spendrup, entreprenör och företagare
I boken finns även intervjuer med bland andra Dragomir Mrsic, Mouna Esmaeilzadeh, Per Schlingmann, Christer Fuglesang, Elaine Eksvärd och William Spetz.
Sagt om boken:
Boken är fullspäckad med genialiska övningar som får dig att ta en funderare och vägleder dig till dina drömmar, intervjuer med flertalet berömda profiler såsom Jenny Strömstedt, Sven-Olof Johansson och Sabina Ddumba. …//…Författarens språk är väldigt konkret och rak, vilket gör boken lättläst. Jag som läsare uppskattade verkligen uppdelningen av boken. Det var enkelt att följa med och lära sig om ett nytt tips efter varje kapitel, samt ta del av intervjuer och överraskande övningar som var kopplade till tipsen. I boken fanns det massa intresseväckande karaktärer såsom Gurgin Bakircioglu som levde minimalistiskt, professorn Micael Dahlen som bröt normer och Ljubomir Vranjes som aldrig gav upp på sin dröm om att bli en handbollspelare trots sin längd. Med tanke på karaktärernas variation var varje resa till framgång inte sig lik, alla kämpande på varsitt håll med sina egna bekymmer. Det är lätt att hänt man kanske glömmer bort att berömda personer också går igenom tuffa perioder i livet. … //…Med hjälp av författarens egna erfarenheter och lärdomar har hon samlat alla läckra godbitar i en bok som garanterat kommer ge dig en motivationsboost. Jag skulle utan tvekan rekommendera denna bok för dig som har tydliga mål inför framtiden men behöver lite hjälp på vägen. Anahit Tovmasyan, Botkyrkas röster
Varje råd förklaras enkelt och konkret och förtydligas med korta intervjuer med passande personligheter. // Mycket förmedlas även genom bilderna; porträtten av de intervjuade personerna är välkomponerade och övriga illustrationer är verkliga eyecatchers. Tillsammans med texten andas de fart och framåtsträvan med smakfulla färgsammansättningar och fascinerande tekniker. Läsaren besparas långrandiga utläggningar, istället formuleras effektivt och konkret det man vill förmedla.
Mia Olofsson, BTJ
Tillsammans förändrar vi världen! OLIKA är ett flerfaldigt prisbelönat förlag som utmanar stereotyper med normkreativitet. De brinner för jämställdhet och hållbarhet och miljömärker sina böcker med FSC och Svanen. När du köper böcker från OLIKA bidrar du till arbetat med barn och ungas rättigheter.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kämpa Smart & Dröm Stort – Mina 9 Tips Som Tar Dig Dit Du Vill”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *