LightsOn: Capella In-ground-markspot 270lm Ø6,5cm

kr398.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600858706092 Kategorier: ,

Beskrivning

Capella
Att belysa ensamma träd som står direkt i gräsmattan eller stensättning är väldigt effektfullt för en trädgård. En enkel lösning är att sätta en eller flera in-ground markspotar runt trädet. In-ground markspotar används mycket i den offentliga miljön, som i parker och ytor där vi vistas mycket. I en trädgård är huvudsyftet ofta att undvika gräsklipparen och snubbelrisken för exempelvis lekande barn, men också där du vill undvika se själva lampan.
Jämna ytor? Det är fint att fälla in Capella i marken längs med en grön häck eller en fasad/mur där det ofta kan vara svårt att belysa på ett bra och jämnt sätt. Se då till att hålla lamporna på jämnt bra avstånd från varandra samt testa avståndet till själva objektet för att få den effekten du är ute efter.
Flera träd? Har du en grupp av små träd kan du också placera ut några stycken Capella mellan dem så att du får ett helhetsljus på hela dungen av träd. Tänk på hur ljuset kommer att träffa kronorna så att det blir en fin underbelyst grön installation i din trägård.
Tips! Om du väljer att ha flera Capella runt ett träd kan du lägga ut en Grenkabel 5m (art no 5070) som en cirkel runt trädet och koppla in dig på de uttag du behöver och plugga igen de andra.
Garden Plug & Play från LightsOn. Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård, som du själv enkelt installerar och senare kan bygga vidare på, upp till 70 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr.
Glöm inte transformator. Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.
Gör det enklare! Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.
Specifikationer:
– 12 volt AC
– 5 watt LED (integrerad ljuskälla)
– 270 lumen
– IP67
– Medium spridning (30°)
– Varmvitt ljus (3000°K)
– Svart aluminium, akrylglas
– Ø 6.5 cm diameter
– 8 cm djup (exkl plastkopp)
– 70 cm gummikabel
– Håltagning 50 mm
– Avtagbar plastkopp för tex gjuten montering ingår
OBS! Pga förändrade EU-direktiv har Garden Plug & Play sedan 1 maj 2018 nya 12V-kontakter. Vid komplettering av gammalt belysningssystem, finns övergångar mellan gammalt och nytt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “LightsOn: Capella In-ground-markspot 270lm Ø6,5cm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *