Miraklens Tid

kr249.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600198316385 Kategorier: ,

Beskrivning

Den ultimata guiden för föräldrar med barn i åldern 0 2 år, skriven av norsk-svenska psykologen Hedvig Montgomery. Här delar hon med sig av sina egna erfarenheter och ger tips om hur du och ditt barn bäst tar tillvara på en tid full av mirakel och utmaningar.
Den moderna föräldrahandboken som ger både dig och dina barn bättre självkänsla
Att få barn är ett mirakel, varje gång. Och som förälder vill du förstås göra rätt . Den här boken är din guide till att bli den förälder du önskar vara en guide till sömn, mat och utmaningar som uppkommer under barnets första två år.
Psykologen och familjeterapeuten Hedvig Montgomery har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med barn och familjer, och hennes råd finns nu samlade i fem böcker om föräldraskap. I Miraklens tid: 0 2 år hjälper hon dig att skilja på bra och dåliga råd. Hon delar med sig av sina egna erfarenheter och ger tips på hur du och ditt barn bäst tar tillvara på en tid full av mirakel och utmaningar. Kort sagt: En komplett guide till hur du som förälder bygger den trygghet som man behöver för att skapa en nära relation.
Detta är den andra boken i en serie om fem böcker.
“Går rakt på sak med vad föräldrar behöver veta.”
– Jesper Juul
Exempel ur innehållet: Den första tiden, rutiner, gränser och konsekvenser, sömn, amning, mat, de första orden.
***
Hedvig Montgomery är uppvuxen i Uppsala och utbildad psykolog med inriktning på familje- och parterapi. Hennes böcker har hyllats av bland andra den danska författaren och familjeterapeuten Jesper Juul. Sedan 1999 driver Hedvig Montgomery en egen mottagning i Norge och håller populära kurser och föreläsningar. Detta är andra boken i serien Föräldramagi som sålts till 23 länder.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Miraklens Tid”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *