No Kid – 40 Skäl Att Inte Att Skaffa Barn

kr93.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600156666625 Kategorier: ,

Beskrivning

Barn gör ditt liv till en mardröm med ständig oro, tungt ansvar och ofrånkomlig besvikelse. Barn kostar en förmögenhet och förstör ditt sexliv. Dessutom kommer du att tappa kontakten med dina vänner, inte kunna sova länge på helgerna och bli tvungen att äta skräpmat på hamburgerrestauranger.
Men det är inte bara synd om föräldrarna, det är minst lika synd om barnen. De har ingen framtid eftersom varje barn som föds bidrar till växthuseffekten och hotar hela vår planets existens. Och glöm inte att världen redan är överbefolkad.
I No kid utmanar Corinne Maier den i dag överallt förekommande bilden av den lyckliga familjen. Hon pekar på att barn numera närmast har blivit en moderiktig accessoar. I medierna matas vi med glamourbilder på lyckligt leende kändisföräldrar och deras barn. Och man försöker inbilla oss att det finns perfekta familjer och perfekta barn.
Har man inte barn förutsätts det att det är synd om en. Men det kanske är tvärtom? I stället för barnlösa borde det heta barnfria.
Corinne Maier ger oss fyrtio skäl att inte skaffa barn och det är elakt, omskakande och uppfriskande för såväl dem med som utan barn.
Corinne Maier blev världsberömd när hon gav ut boken Bonjour Paresse, en bok som översattes till 31 språk en stor succé också i Sverige under titeln Hej Lättja och som uppmanade folk till att fuska och lata sig på jobbet. Eller gjorde den det egentligen? Corinne Maier är inte bara en finurlig författare, hon är dessutom nationalekonom, psykoanalytiker och mamma till två barn.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”No Kid – 40 Skäl Att Inte Att Skaffa Barn”

Din e-postadress kommer inte publiceras.