Omvandla strategi till resultat

kr185.00

Köp nu!

Artikelnr: 2996700129508941 Kategorier: , ,

Beskrivning

Omvandla strategier till resultat är en praktisk, inspirerande och handgriplig handbok för alla som strävar efter att öka användningen av strategier – eller införa nya.
Disruptiva förändringar kännetecknar vår nya tid. Branscher inom en rad olika områden förändras i grunden, både privata och offentliga. Som ledare kommer det högst sannolikt inte längre räcka med att vara duktig på management. Förändringarna kräver ett ändrat tankesätt – och ett radialt annorlunda ledarskap, där förändring drivs genom människor på ett sätt där organisationens fulla potential kommer till sin rätt i slutlösningarna.
Den här handboken ger både den teoretiska stommen och tillhandahåller praktiska tillämpningar av förändringsledarskap för införande av strategier. Filosofier och tankesätt som ligger till grund för den mänskliga sidan av förändringsarbetet härstammar från gestaltmetodik och beskrivs utförligt, samtidigt som de varvas med tillvägagångssätt, managementverktyg och exempel. Enklare uttryckt handlar det om förändringsledarskap på djupet.
Björn Bjurfors har mer än 25 års erfarenhet av strategiinförande från olika perspektiv; som ledare, chef och konsult med fokus på förändring och omställningar av verksamheter efter nya förutsättningar och villkor.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Omvandla strategi till resultat”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *