Pretty Little Liars. Lögner

kr59.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600200506360 Kategorier: ,

Beskrivning

Etta på New York Times Bestseller-lista!
»Kombinationen av spännande mysterium, romantik och värmande humor är beroendeframkallande.« | I Heart Fantasy
Första boken i Pretty Little Liars-serien, som sålt i över 4 miljoner exemplar världen över och ligger till grund för tv-serien med samma namn.
För tre år sedan försvann Alison efter en övernattningsfest och har inte synts till sedan dess. Hennes vänner vid elitskolan i Pennsylvania sörjde henne, men i hemlighet drog de samtidigt en lättnadens suck. Var och en av dem bar på en hemlighet som bara Alison hade känt till. Nu har de andra små hemligheter, smutsiga hemligheter som skulle kunna sänka dem i deras skvallerhungriga värld.
När de alla börjar få anonyma meddelanden och SMS växer paniken. Blir de förrådda av någon i sin egen krets? Eller ännu värre: Är Alison tillbaka?!?
SARA SHEPARD är en amerikansk ungdomsboksförfattare. Pretty Little Liars-serien är inspirerad av hennes uppväxt i det förortsområde som ligger väster om Philadelphia och kallas »The Main Line«. Pretty Little Liars-serien har sålt i över fyra miljoner exemplar och även gett upphov till den omåttligt populära TV-serien med samma namn.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Pretty Little Liars. Lögner”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *