Puls So-boken 1-3 Lärarhandledning Med Lärarwebb

kr1,019.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600201763172 Kategorier: , ,

Beskrivning

I PULS NO-boken samlas de tre NO-ämnena biologi, fysik och kemi i en gemensam bok.
I PULS SO-boken samlas de fyra SO-ämnena geografi, historia, religionskunskap och samhällskunskap i en gemensam bok.
I grundboken inleds varje kapitel med ett startuppslag som aktiverar förkunskaper och väcker intresse. Böckerna ger eleven bra grund och möjlighet att utveckla sitt språk med ämnesspecifika begrepp.
Omslaget är i blankt, mjukt hårdband, så kallat flexiband för lång hållbarhet.
Lärarhandledning och lärarwebb Med lärarhandledningen erbjuds läraren en metodisk gång att följa vid genomgångar av såväl faktainnehåll som den gemensamma läsningen av texterna. Varje uppslag i grundboken har en tillhörande sida i arbetsboken. På den tillhörande lärarwebben finns material för digital visning i klassrummet. Vid köp av lärarhandledningen ingår ett års licens till lärarwebben. Efter 12 månader kan du förnya ditt abonnemang och köpa webben separat.
Grundbok Digital Grundboken finns i digital version med inläst text. Vid köp av lärarwebben ingår åtkomst till Grundbok Digital för en användare, så att du t.ex. kan visa och zooma in bilder ur grundboken på storskärm i klassrummet.
Gemensam arbetsbok i NO och SO för åk 1 NO och SO arbetsbok för årskurs 1 består av uppgifter kopplade till utvalda delar av både SO-boken och NO-boken de avsnitt som är särskilt lämpliga att nosa på under åk 1. Arbetsboken för åk 1 fungerar som en bro mellan PULS Förskoleklass och PULS arbetsböcker för åk 2 och 3.
Innehåll i PULS arbetsbok åk 1:
* I skolan (SO)
* Hösten (NO)
* Trafik (SO)
* Vintern (NO)
* Högtider och helgdagar (SO)
* Våren (NO)
* Sommaren (NO)
Arbetsböcker för åk 2 och 3 Arbetsböckerna för åk 2 och 3 är separerade: NO för sig, SO för sig. I arbetsboken befäster eleven faktakunskaper, tränar läsförståelse och övar på ord och begrepp. Svårighetsgraden i uppgifterna ökar från åk 2 till åk 3 och arbetsböckerna hjälper dig som lärare att få en progression i din undervisning. I arbetsboken för åk 3 ingår uppgifter som förbereder eleverna inför faktatextavsnitten i de nationella proven i svenska i åk 3.
Innehåll i PULS SO arbetsbok åk 2:
* I skolan
* Vårt samhälle
* Kartan
* Vi bor i Sverige
Innehåll i PULS SO arbetsbok åk 3:
* Tre religioner
* De första människorna
* Stenåldern, bronsåldern, järnåldern
* Mytologi

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Puls So-boken 1-3 Lärarhandledning Med Lärarwebb”

Din e-postadress kommer inte publiceras.