Robin Williams – När Skratten Har Tystnat

kr59.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600198423302 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

ROBIN WILLIAMS (1951-2014) var skådespelaren vars osvikliga timing, sprudlande energi och makalösa improvisationsförmåga gick rakt in i hjärtat på stora och små över hela världen.
Att någon som spred så mycket glädje kunde ta sitt eget liv framstår som ett mysterium, men i boken beskrivs vad som gömde sig bakom den glittrande blicken. Det är en gripande berättelse om depression, alkoholism och tablettmissbruk: rester av en problematisk barndom.
Robin Williams: När skratten har tystnat är både en inträngande biografi och en hyllning till en av vår tids absolut största skådespelartalanger. Med lika delar värme och välgrundad fakta beskrivs Robin Williams genialitet och livsgärning på humorscenen och vita duken.
Robin Williams är skådespelargeniet som gjort Döda poeters sällskap, Will Hunting och Good Morning, Vietnam till tidlösa klassiker. Utöver Oscar- Golden Globe- och Emmy-utmärkelser var han känd för sin stora generositet och ödmjukhet.
EMILY HERBERT har skrivit biografier om flera av världens största stjärnor, bland andra Michael Jackson, Robbie Williams och Lady Gaga. Den här gången har hon skrivit en bok som är som Robin Williams själv: en underhållande och tröstande glädjespridare.
Han damp ner i vår tillvaro som en utomjording, men kom att beröra allt det som gör oss till människor. BARACK OBAMA
Jag har aldrig mött någon som var lika vänlig, intelligent och hänsynsfull som Robin. JOHN TRAVOLTA
Han var den bäste vän man någonsin kan tänka sig. BILLY CRYSTAL
Kanske vi kan förvandla förlusten av denna högt älskade skådespelare till något som står emot förtvivlans nedbrytande krafter? ALAN ALDA
Med förord av Babben Larsson.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Robin Williams – När Skratten Har Tystnat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *