Sköta häst

kr149.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600042774609 Kategorier: ,

Beskrivning

Sportens idoler förmedlar kunskapen. Ponnyer, barn och ridskoleelever lockar till leenden och gör det lätt för alla att känna igen sig. Idolerna berättar om sig själva och om vägen till framgången. De ger tips. De visar hur man ska göra, de förklarar vad som är viktigt och varför.
Sköt om din häst förmedlar toppryttarnas råd om god hästhållning. Hantering, rutiner, utfodring, träning. Så håller man hästen frisk, så fixar man utrustningen, och så gör man hästen riktigt tävlingsfin. Stjärnorna och deras hästskötarproffs ger sina bästa tips och knep.
Idoler förmedlar kunskapen. Ponnyer, barn och ridskoleelever lockar till leenden och gör det lätt för alla att känna igen sig. Idolerna berättar om sig själva och om vägen till framgången. De ger tips. De visar hur man ska göra, de förklarar vad som är viktigt och varför.
I Sköt Om Din Häst kommer proffstipsen från bland andra OS-ryttarna Peter Eriksson, Jan Brink, Peder Fredricson, Malin Baryard, Helena Lundbäck och Maria Gretzer, alla erkänt kunniga och framgångsrika hästmänniskor. Veterinärerna Lisa och Staffan Lidbeck ger råd om sund hästhållning och visar bl a hur man sköter om små sår och lägger enkla bandage.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Sköta häst”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *