Små Människor, Stora Drömmar. Greta Thunberg

kr94.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600200618699 Kategorier: ,

Beskrivning

Ett pedagogiskt och inspirerande sätt att berätta om klimatutmaningarna för yngre barn.
När Greta var liten hade hon stora drömmar om vad hon ville bli när hon blev stor. En dag hörde hon talas om klimatkrisen som kunde förstöra hela planeten. Vad skulle hända med hennes och alla andra barns framtid då?
Så började Gretas resa och kamp för klimatet som engagerat och inspirerat miljontals barn och vuxna över hela världen. Det blev starten till en ännu växande rörelse och allt började med att Greta bestämde sig för att ingen är för liten för att höja sin röst och stå upp för sin framtid. Ingen är för liten för att säga till de vuxna politikerna vad de behöver göra. Ingen är för liten för att starta något stort.
För första gången i serien Små människor, stora drömmar lyfts en samtida och ännu levande person fram. Greta har på bara några år blivit en världskänd inspiratör och klimatkämpe. Hon har varit nominerad till Nobels fredspris och tilldelades 2019 priset “Author of the Year” av Storbritanniens största bokhandelskedja samt blev utsedd till Time Magazines “Person of the Year”.
Små människor, stora drömmar är unikt illustrerade böcker om inspirerande kreatörer, forskare och andra förebilder. De brukar passa barn i åldern 3-7 år.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Små Människor, Stora Drömmar. Greta Thunberg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *