Smultron Och Svek

kr69.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600166078655 Kategorier: , , , ,

Beskrivning

Liselotte kämpar för att finna balans i tillvaron. Hennes man Mario driver Östersunds mest populära restaurang, La Stella, och arbetar jämt. Själv har Liselotte fullt upp med barnen Sandra och Elias, med arbetet på resebyrån, med hemmet och med sina föräldrar. Och någonstans har hon en gnagande känsla av att livet inte blev som hon tänkt sig.
Det här är första delen i serien om familjen kring La Stella, som följs av Vinbär och vemod, Hallon och hat och Lingon och lust. Lind & Co återutger alla böckerna i pocket under sommaren och hösten 2017.
EVA SWEDENMARK är född och uppvuxen i Sundsvall men bor i dag i Stockholm. Förutom flera egna böcker är hon också en del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall.
ANNICA WENNSTRÖM är bland annat författare till romanen Lappskatteland (Wahlström & Widstrand, 2006). Hon är också en del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall, tillsammans med Eva Swedenmark och Maria Herngren.
“den perfekta sträckläsarromanen för den som gillar att läsa om relationer”
Leva, om Smultron och svek
“Det finns en ton […] som jag tycker om och som de flesta nog känner igen, ni vet den där existentiella frågan man inte kan undvika hur länge som helst – vad gör jag av mitt liv, är det detta liv jag vill leva?”
Västerbottens Folkblad, om Smultron och svek
“Samtliga förför sina läsare, dels med vardagliga händelser som drabbar en Östersundsfamilj, och dels med recept så lockande att det nästan doftar från böckerna.”
Blekinge Läns Tidning, om böckerna i “bär-serien”

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Smultron Och Svek”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *