Sol 4000 Samhälle I Dag 8 Elevbok

kr220.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600195838942 Kategorier: ,

Beskrivning

I Samhälle i dag 8 vidgas perspektivet och demokratifrågorna hamnar i fokus. Bokens inledande kapitel förklarar hur det går till att rösta i olika val och hur Sverige styrs på olika nivåer. De andra kapitlen handlar om folkhälsa, den svenska välfärden, arbete och arbetsmarknadens villkor och nationella minoriteter.
Lärarhandledningen Lärarhandledningen beskriver ämnets karaktär och syfte, kursplanens centrala innehåll och innehåller hjälp och stöd till bedömning, undervisningstips, facit och arbetsblad till eleverna. Lärarhandledningen består av nedladdningsbara pdf:er och kan delas med lärare på skolan.
Digitalt SOL 4000 Samhälle i dag finns som digitalbok och som extramaterial till tryckt bok, som innehåller:
* Quiz
* Bildspel
* Interaktiva bilder
* Ord- och begreppsträning
Extramaterialet är kostnadsfritt och nås via Mina sidor. Det är gratis och enkelt att skapa ett konto.
Fokusböckerna arbeta på två språkliga nivåer Med SOL 4000 Samhälle i dag och SOL 4000 Samhälle i dag Fokus kan du arbeta med dessa texter på två språkliga nivåer. Tack vare att böckerna har samma rubriker och samma innehåll kan du använda dem samtidigt i klassrummet. Du kan alltså enkelt individanpassa undervisningen, vilket är extra viktigt om eleverna befinner sig på olika språkliga nivåer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sol 4000 Samhälle I Dag 8 Elevbok”

Din e-postadress kommer inte publiceras.