Syster Plus Och Doktor Minus

kr102.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600167340869 Kategorier: ,

Beskrivning

“En vacker, lite drömsk bok vars bilder man vill vila länge i.”
Södermanlands Nyheter
“Lotta Geffenblad har med Syster Plus och Doktor Minus gjort en minimalistisk pärla. … Med ytterst få ord, och uttrycksfulla illustrationer skapar författaren, tillika illustratören, stor bilderbokskonst. Det är vackert, det är roligt, dramatiskt och friskt.”
Åsa Österlöf, BTJ
Mottagningen är öppen! Syster Plus och Doktor Minus tar emot patienter av alla de slag. En nalle som har ont i magen, en robot som har ont i huvudet och många fler som behöver plåstras om. Kön är lång, men till slut är det dags att slå igen plåsterväskan. Aj, Syster Plus klämmer sig på låset! Och Doktor Minus snubblar. Och alla plåster är slut! Vem ska ta hand om Syster Plus och Doktor Minus?
Få saker är så laddade för små barn som plåster. Och nu har Lotta Geffenblad skapat en spännande plåstersaga att läsa om och om igen.
Tripp, Trapp, Träd är ett tv-magasin för 3-5-åringar, producerat av UR. Varje program innehåller en illustrerad berättelse framtagen specifikt för magasinet av någon av Sveriges främsta författare och illustratörer. Lilla Piratförlaget ger ut ett urval av dessa berättelser i bokform!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Syster Plus Och Doktor Minus”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *