Väntarna

kr239.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600166333581 Kategori:

Beskrivning

?Zahin betraktar scenen framför sig: Lågor slår ut genom fönstren, rök sipprar upp mellan takplåtarna. Huset där han bott det senaste halvåret brinner.
Flyktingförläggningen i det lilla samhället Bergås brinner.
Zahin, vars ansökan om uppehållstillstånd nekats, blir snabbt misstänkt för att ha anlagt branden. Zara, som skiljts från sin familj under flykten från Afghanistan, gör sig redo att offra allt för dem hon älskar. Mira chockas av vad människor egentligen är kapabla till ? och hur långt hennes egen bror är beredd att gå.
Han är inte bara ett hot mot flyktingarna, utan också mot henne själv och den vuxne man hon inte kan låta bli att älska.
Två parallella kärlekshistorier utspelar sig i en verklighet där minnen och fördomar kastar hotfulla skuggor över människor som vågar hoppas och ge varandra styrka att gå vidare. Människor som inte ger upp, samtidigt som Den Osynliga Motståndsrörelsen väntar på rätt tillfälle för nästa attentat ?
Väntarna bygger på verkliga händelser och personer. De väntar alla på något: trygghet, familj, acceptans, kärlek. Hämnd.
Cannie Möller gjorde sin romandebut 1983 med ungdomsboken Kriget om källan. Sedan dess har det blivit ett tjugotal ungdomsromaner, bland annat Augustnominerade Balladen om Sandra Ess och Med himlen som tak, för vilken hon belönades med Nils Holgersson-plaketten
Väntarna är inspirerad av verkliga händelser och av människor som Cannie mött under sitt arbete som volontär på ett boende för nyanlända flyktingar.
Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 8t. 09min.
Uppläsare: Cannie Möller

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Väntarna”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *