Värdet Av Ett Liv

kr289.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600166365121 Kategorier: , ,

Beskrivning

Vonnie O?Malley, handläggare på EU:s läkemedelsmyndighet i London, stöter av en slump på några allvarliga, okända biverkningar hos en bromsmedicin för hivsmittade. När Vonnie vill gå vidare med saken blir hon varnad, på jobbet blir hon utfryst och hotad med uppsägning. Men hon ger sig inte, och när hon får kontakt med Kattis Melin, hivläkare i Sverige vars patient utvecklat aids i rekordfart, förstår de båda att det är något riktigt allvarligt på gång. De tänker inte låta sig tystas.
Medan Vonnie och Kattis gör allt som står i deras makt för att medicinen ska dras tillbaka och skadan begränsas, sprider sig den nya smittan som en ljudlös, osynlig tsunami genom världen, och Jimmy Leconte, säkerhetschef på läkemedelsbolaget som säljer bromsmedicinen, tar till okonventionella metoder för att hindra Vonnie från att prata.
Värdet av ett liv är den andra fristående delen i Magnus Jahnssons pillerthriller-trilogi.
Magnus Jahnsson föddes 1968 och har jobbat med läkemedel i olika former under hela sitt yrkesverksamma liv.
Magnus bor i Saltsjö-Boo med fru, döttrar och ett antal varierande katter. Han har utbildat och föreläst om läkemedelskvalitet på tre kontinenter och har sedan barnsben haft en passion för att skriva och läsa.
Du kan läsa mer om Magnus och hans skrivande på www.jahnsson.com
CD ljudbok: 11 skivor
Speltid: 12 t. 25 min.
Uppläsare: Håkan Julander

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Värdet Av Ett Liv”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *