Wendigons Förbannelse

kr169.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600199462079 Kategorier: , ,

Beskrivning

Andra boken i Monstrumologen-serien
»Rick Yancey är en enastående författare, och hans extraordinära kreativitet ger boken en särpräglad stil.« | I HEART FANTASY
Sent på kvällen dyker en kvinna upp hemma hos Monstrumologen. Hon bönar och ber doktorn om hjälp. Hennes make John Chanler är spårlöst försvunnen i den kanadensiska vildmarken, dit han begett sig på jakt efter en mytomspunnen, fruktad, livsfarlig varelse: Wendigon.
Doktor Warthrop anser att Wendigons förbannelse är ren vidskeplighet, men han och Will Henry beger sig ändå ut i marker- na för att leta efter doktorns försvunne vän.
Och även om de är så säkra på sin sak beträffande Wendigon-myten, ställs de snart inför frågan: Vad är det som härjar i dessa skogar? Och vad har John Chanler egentligen råkat ut för?
Wendigons förbannelse är den andra boken i den hyllade Monstrumologen-serien, som kombinerar H. P. Lovecrafts viktorianska skräckteman med Rick Riordans berättarförmåga.
RICK YANCEY är den amerikanska författaren bakom de storsäljande Den femte vågen- och Monstrumologen-serierna. Rick Yanceys böcker har kommit ut på över 20 språk och har vunnit en rad priser runt om i världen. Wendigons förbannelse är den andra boken i den hyllade Monstrumologen-serien. Filmen The 5th Wave gick upp på svenska biografer i januari 2016.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Wendigons Förbannelse”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *